Zašto analiza sajta?

Da li imate moderan sajt koji ste nedavno uradili, ali ne donose očekivane rezultate. Sajt mora biti pažljivo analiziran kako bi se utvrdilo gde je razlog što sajt ne donosi očekivani uspeh.

 

Ukoliko već imate sajt ali niste sigurni koliko je uradjen u skladu sa ovim pravilima, SEO analiza je pravo rešenje za Vas!

 

Analiza sajta se obavlja po nivoima.

  • Grafički dizajn.
  • Tehnička implementacija.
  • Marketing poruka.
  • Navigacija sajta.
  • Spremnost za pretragu.

Klasični problemi kod internet sajtova

Izuzetno mala poseta: sajt zahteva web optimizaciju koji će dovesti da se vaš sajt nađe na prvim stranicama pretraživača kao što je Google.

 

Ne postoji pretraga: Vaš sajt je slabo dizajniran, nije se vodilo računa o korisnicima sajta treba bolja navigacija i raspored veb strana.

 

Potrebno još povećati posetu: U ovom slučaju je već urađeno dosta u dizajnu i optimizaciji sajta ali je potrebno dodatno reklamiranje saja gde će vaši potencijalni klijenti imati više mogućnosti da vas nađu.

 

Proverićemo sajt sa tehničke strane, jer nekada postoje tehnički detalji koji nisu vidljivi golim okom, a dovode do toga da pojedine strane web sajta nisu indeksirane i da se ne pojavljuju u pretraživačima za pojedine ključne reči. Takva stranica je nevidljiva na Googlu. Često imamo priliku da vidimo da celokupan sajt nije bio vidljiv na pretraživačima, jer zbog određenih tehničkih detalja nije bio indeksiran.

Jako bitan deo je pregled kodova na stranicama, unutrašnji linkovi, redirekcije. Takve izmene mogu već značajno popraviti SEO utisak Vašeg sajta.

 

Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge SEO optimizacije, prvi korak je da nam pošaljite zahtev za SEO analizu Vašeg sajta. Nakon što dobijemo sve potrebne informacije, napravićemo detaljnu analizu sajta i na osnovu urađene SEO analize šaljemo Vam zvaničnu ponudu za SEO optimizaciju web sajta.