PrestaShop internet prodavnice

Da li ste se ikada zapitali zašto vaša web prodavnica često izgleda bledo u odnosu na konkurenciju? Zašto su sajtovi vaše konkurencije mnogo bolji od vašeg sajta?

Pa, odgovor je jednostavan vaši konkurenti su već investirali i uživaju u neprevaziđenim prednostima korišćenja PrestaShop internet prodavnice. PrestaShop se pojavio kao deo školskog projekta Epitech fokusiran na stvaranju open source e-commerce primene u 2005 godini. Danas je preuzeo oblik masovnog e-commerce open source rešenju koga koriste 125,000+ prodavnica širom sveta. Više od 310 naprednih funkcija su na raspolaganju da ispune poslovne imperative svakog malog ili velikog internet posla.

Prestashop je najbolji e-commerce rešenje za Vaše poslovanje. Jeste li u potrazi za firmom koja radi PrestaShop web prodavnice?

Sa više od 5 godina iskustva u korišćenju PrestaShopa možemo vam pomoći da se napravi visoko kvalitetan PrestaShop sajt za vaše poslovanje. Potrebno je samo da opišete čime se bavite i šta očekujete od novog sajta. Mi ćemo uraditi ostalo! Imamo profesionalne web dizajnere koji će biti zaduženi za izradu lepog, atraktivanog i jedinstvenog dizajna za vaš sajt i posvećenih PrestaShop programera koji imaju dugogodišnje iskustvo u izgradnji raznih vrsta PrestaShop sajtova.

PrestaShop razvoj teme

Tema je važan deo vašeg Prestashop sajta, to je izgled vašeg sajta i to je važna stvar o kojoj trebamo da vodimo računa da bi se privuko više kupaca. Imamo mnogo godina iskustva u razvoju PrestaShop tema za različite vrste poslovanja. Možemo vam pomoći da napravimo PrestaShop temu od nule da se napravi određena tema koja je jedinstvena za vaše poslovanje.

PrestaShop održavanje i nadogradnje

Veb izgrađen na Prestashop platformi kao i svaka druga zahteva često održavanje i nadogradnju kako bi se osiguralo da je sadržaj relevantan. Naš razvojni tim će se pobrinuti za održavanje i unapređenje vašeg Prestashop sajta po pristupačnoj ceni.

 

 

Zatražite ponudu za izradu PrestaShop prodavnice!

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Vaša broj telefona (obavezno)

Postojeći sajt

Vaša poruka

Unesite kod za proveru:

[recaptcha size:compact]