Redizajn web sajtova

Kada je vreme za redizajn sajta?

Vreme za redizajn web sajta je, kada počnete postavkljati sledeća ključna pitanja:

  • Zašto moj web sajt nema poseta?
  • Zašto moj sajt nema uticaja na prodaju?
  • Zašto ne mogu da menjam sadržaj sajta?
  • Zašto su drugi sajtovi puno funkcionalniji od mog?
  • Ima li smisla da uopšte imam internet sajt?

Odgovori na ova pitanja su sakriveni u novom sajtu koji će ponuditi interakciju sa potencijalnim kupcima, da se poveća kontakt sa postojećim i potencijalnim posetiocima .

Za sve sajtove smatra se da je redizajn potreban u slučaju kada vizuelna slika više nije odgovarajuća ili kada sajt uprkos optimizaciji se ne nalazi na prvoj strani na pretraživačima.
Kada vizuelna slika više nije adekvatana?
Kako da znamo da je potrebno da se uradi redizajn sajta zbog loših efekata optimizacije?
Prvo, savetujemo da naručite besplatnu analizu sajt . Kada uradimo analizu sajta, mi ćemo znati da li je zaista potreban redizajn ili jednostavno optimizacija nije profesionalno urađena.

Cena redizajna sajta

Redizajn sajta košta približno isto kao i pravljenje novog sajta. U slučaju kada se savetuje redizajn, vaš sajt je verovatno veoma zastareo i takođe koristi neki stari CMS.

Sve što možemo pozitivno uticati na cenu redizajna sajta je to što ste već prikupili glavni sadržaj.

Šta da pazite prilikom redizajna sajta? Koje su nove mogućnosti Interneta?

Možete koristiti npr. istraživanje , pa saznajti šta vaši posetioci vebsajta misle o vašim proizvodima, uslugama, ili način rada na poslu.

Jedan od bitnijih faktora koji trebamo imati na umu kod redizajna sajta su vaši stari posetioci. Korisnički interfejs i njihovo dosadašnje iskustvo trebalo bi da budu glavni fokus u bilo kom redizajnu. Redizajn mora biti takav da zadržimo stare korisnike i dovedemo nove na naš novi web sajt, što je ozbiljan zadatak kod izrade sajta.

Možda ćete primetiti da vašu široku paletu proizvoda predstavite na sajtu  i na taj način povećati prodaju. Internet prodavnica može biti skupa investicija, tako da možete samo dodati funkcionalnost koja je znatno jeftinija. – katalog proizvoda i tako predstaviti svoje proizvode sa slikom i cenom.
To su sve načini na koje možete da dodate postojećem sajtu funkcionalnost i tako možete značajno povećati prodaju i da olakšate komunikaciju sa potencijalnim klijentima .

Redizajn web sajta je potreban ukoliko želite da izmenite izgled sajta a funkcionalnost se znatno ne menja. Ukoliko su izmene na sajtu velike onda je bolje da radite novi sajt.

 

Ako sajt nije prilagođen za smarttelefone i tablet uređaje gubite svaki dan veći broj potencijalnih kupaca.
Zatražite ponudu za redizajn web sajta!

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Vaša broj telefona (obavezno)

Postojeći sajt

Vaša poruka

Unesite kod za proveru:

[recaptcha size:compact]