Izrada Drupal sajta

Izrada Drupal sajta, web prodavnica u Drupalu i optimizacija Drupal sajta

Global Dizajn je tim stručnjaka koji dizajnira kvalitetane, smislene i isplative Drupal sajtove u saradnji sa svojim klijentima. Drupal je jedan od najnaprednijih CMS sistema u širokoj upotrebi.
Bez obzira da li klijent želi potpuno novi Drupal sajt ili samo želite da uradi redizajn Drupal sajta, Global Dizajn ima rešenje za sve zahteve. Izrada Drupal sajta.

 

Naš pristup orijentisan klijentu nam pomaže da uradimo efikasna user-friendly Drupal vebsajt rešenja koji izgledaju i rade kvalitetno. Drupal sajtovi koje smo mi dizajnirali pomažu klijentima da postignu rezultate koji su im potrebani.

 

Zašto odabrati Global Dizajn:

  • Slušamo ideje klijenata i tražimo zajednički rešenje
  • Naši dizajneri pomažu da klijenti dobijaju rešenja daleko bolja od svojih očekivanja
  • Radimo vizuelno privlačne sajtove koristeći najnaprednije tehnologije
  • Obezbeđujemo pravilnu funkcionalnost i laku navigaciju na sajtu
  • Osiguravamo najbolje performanse sajta

Sa izradom visoko efikasnog i profesionalnog sajta, mi omogućavamo svojim klijentima da se lakše i brže povežu sa svojim kupcima.

izrada Drupal sajta

Naš pristup

Mi ne nudimo  samo dizajn, razvoj i konsultantske usluge, već i podršku Drupal klijentima.
Nalazimo najefikasnije načine da ispunimo očekivanja naših klijenata.
Global Dizajn je uvek spreman da radi na kompleksnim projektima. Pozovite nas a da razgovaramo o vašim potrebama i recite nam nešto o vašem projektu. Sigurnismo da ćemo napraviti izuzetan sajt.

 

Drupal

 

Drupal je softver za upravljanje sadržajem. Koristi se da bi mnogi veb-sajtovi i aplikacije koje koristite svaki dan mogle da se ažuriraju. Drupal ima velike standardne funkcije, kao što je lako menjanje sadržaja, pouzdan rad i odličnu bezbednost. Ali, ono što ga odvaja od drugih je njegova fleksibilnost; modularnost je jedna od njegovih ključnih osobina. Njegovi alati pomažu da se izradi svestrani, strukturirani sadržaj kojem su potrebana dinamičke veb iskustva.

 

To je takođe odličan izbor za stvaranje integrisanih digitalnih okvira. Možete ga proširiti sa nekom, ili mnogim, od više hiljada dodataka. Moduli proširuju DRUPAL funkcionalnost. Teme vam omogućavaju da prilagodite prezentaciju svom sadržaju. Nijedan drugi softver za upravljanje sadržajem nije ovako moćan i prilagodljiv.

 

Projekat Drupal je open source softver. Svako može preuzeti, koristiti, rad na njemu, i podeliti ga sa drugima. Drupal je izradjen na principima kao što su saradnja, globalizam i inovacije. On je distribuiran pod uslovima GNU General Public License (GPL). Pošto nema taksi za licenciranje, Drupal će uvek biti slobodan.

 

Izrada Drupal sajta

Zatražite ponudu za izradu sajta u Drupalu!

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Vaša broj telefona (obavezno)

Postojeći sajt

Vaša poruka

Unesite kod za proveru:

[recaptcha size:compact]