3 najbolje WordPress starter teme

[schema type=“product“ url=“https://www.izrada-sajtova.co.rs“ name=“Worpress tema“ description=“Izrada tema za WordPress“ brand=“GlobalDizajn“ ]

 

WordPress teme su jedna od najboljih karakteristika WordPress-a. Možete promeniti ceo dizajn vašeg sajta u roku od nekoliko sekundi ili minuta. Možete izabrati slobodnu temu, kupi premium temu ili možete odlučiti da stvori novu temu za WordPress od nule. Čak i tamo, možete početi kodiranje svog dizajna od nule, ili samo da koristite starter WordPress temu koja ima sve osnove za početak.

 

Postoji puno besplatnih WordPress starter dostupnih tema, a ako ste početnik i pokušavate da naučite da napravite WordPress temu, onda započeti temu od nule nije dobra ideja. Sa dobrim razumevanjem HTML, CSS, osnovno poznavanje PHP-a, i starter teme, možete napraviti kompletne WordPress teme.

 

Čak i ako ste iskusni programer, ponekad imate jako malo vremena, pa je i zbog toga starter tema dobar izbor.

WORDPRESS STARTER TEME

 

Ja ću navesti neke najpopularnije WordPress starter teme, od kojih su sve besplatne. Svake od ovih starter tema se aktivno razvija.

 

UNDERSCORES

 

UNDERSCORES je jedna od najboljih starter tema. Napravila je kompanija  Automattic, kompanija koja stoji iza samog WordPress-a. Većina saradnika u ovoj temi su direktno vezani za WordPress. Takođe je pod stalnim razvojem, a tu su i 97 saradnika na GitHubu do sada.

 

ROOTS SAGE

 

ROOTS SAGE je još jedna popularna WordPress starter tema, koja je stekla mnogo pažnje, a ovih dana je rukovodi grupom od 144 saradnika na GitHub. Ona dolazi sa HTML5, Tvitter Bootstrap-om, Grunt, tako da možete izabrati svoj omiljeni šablon za razvoj.

 

BONES

 

BONES je besplatna starter WordPress tema, dizajnirao je Eddie Machado.
BONES smatraju  da je ova tema napravljena WordPress programere, izradjena po poslednjim web standardima. BONES je stabilan temelj za početak bilo koji  WordPress projekat. BONES vam omogućava da ono što vam je potrebno zadržite a ono što vam ne treba uklonite. To sve potpuno zavisi od vas.